top of page

4) Starten van actief handelen

Bij afronding van de inschrijvingsprocedure en de feitelijke storting van gelden, wordt het belegd aandelenkapitaal via Rabobank Nederland doorgestort naar de handelsrekening van onze broker. Dit geschiedt telkens per eerste werkdag van iedere kalendermaand. Vanaf nu leest u als officieel Felidae fondsparticipant eenvoudig uw persoonlijke updates in onze Felidae Applet en ontvangt u alle relevante (maandelijkse) rapportages van Bolder.

3) Procedures, storting & uitreiking participatie

Gedurende de gehele inschrijvingsprocedure wordt iedere participant door ons persoonlijk begeleid en voortdurend geïnformeerd. In consensus wordt de inschrijving als wel de administratie binnen Felidae verzorgd door Bolder, onze onafhankelijke fondsadministrateur gevestigd te Amersfoort. Tevens voorziet Bolder in een efficiënte “onboarding” en rapporteert maandelijks de “Net Asset Value rapportage” aan onze participanten.

2) Presentatie, FAQ, consensus

Tijdens de presentatie van Felidae fonds staan wij graag stil bij uw persoonlijke wensen en eisen. Specifieke uitleg op veel gestelde vragen én de participant voorzien van relevante informatie stellen wij hierbij centraal. Wanneer Felidae blijkt te passen binnen uw beleggingsportfolio en het gewenste spreidingsniveau, volgt de inschrijvingsprocedure.

AdobeStock_277013218.jpeg

Participeren in het Felidae Fonds.

Snel en gemakkelijk inschrijven

1) Persoonlijke kennismaking

Felidae ontvangt haar (aspirant) participanten graag persoonlijk op kantoor, per adres New Yorkstraat 2 te Amsterdam-Lijnden. Onder het genot van een kopje heerlijke verse bonenkoffie maken wij graag wederzijds kennis en presenteren kort en bondig onze werk- en zienswijze. Deze gastvrijheid borgt ons inziens de persoonlijke relatie en neemt drempels weg die zakendoen in de weg kunnen staan, voor nu en in de toekomst.

Online inschrijven?

bolder logo

Afspraak maken?

Bedankt!

De naam van onze organisatie komt vanuit het Latijn;
Fe·​li·​dae | \ ˈfē-lə-ˌdē


De jaguar is ons beeldmerk, de keizer onder de katachtigen. (Felidae) 

felidae logo
bottom of page